English guy Nick ja kielikurssi kauniilla saarella

On heinäkuun puoliväli ja minä olen ollut kolme viikkoa kielikurssilla Isle of Wightin saarella Englannissa. Olemme ystävieni kanssa sopineet juhlivamme tänä viimeisenä iltana ja sopineet treffit illalla hiekkarannalle. Sitä ennen päätämme Emman kanssa piipahtaa jo tutuksi käyneessä Pub Cellar´sissa maukkailla olusilla. Kävelemme kapeat rappuset alas ja vedämme raskaan oven auki. Ovesta tulvahtaa tunkkainen pubin tuoksu ja me nuuskimme sitä innoissamme, aistit valppaina. Astelemme tottuneesti tiskille ja baarimikko tuleekin heti: on sen verran aikaista, että väkeä on vasta vähän paikalla. Hän katsoo meitä pitkään ja kysyy yhtäkkiä papereita. Meitä naurattaa. Tämä on kolmen viikon sisään yhdestoista kerta, kun tulemme pubiin ja NYT hän sitten kysyy papereita. Sanomme, ettei meillä ole mukana ja lupaamme tuoda seuraavana iltana. Silloin olemme jo kaukana koti-Suomessa. Hän vinkkaa meille silmää ja me käännymme katsomaan vapaita pöytiä.


Yhdessä pöydässä istuvat Mimmi ja Miki, kauniit tummakutriset suomalaistytöt, joita ei ole näkynyt lainkaan ensimmäisen päivän jälkeen koulussa. Ainoastaan baarissa ja kaupungilla. He ovat erilaisia kuin me, vanhemman näköisiä ja todella meikattuja. Mimmi pyörittelee hiussuortuvaa sormellaan ja hymyilee pää kallellaan baarimikolle, joka nojaa tiskiin ja tuijottaa lumoutuneena. Minäkin katselen häntä ihaillen. Mistä noin nuori tyttö tietää tehdä noin vietteleviä eleitä, liikkeitä, katseita ja hymyjä? Emma puhuu minulle jotakin ja käännän katseeni häneen. Hänen suunsa on täynnä naurua ja hän sytyttää tupakan. Minä sytytän myös omani ja puhaltelemme savurenkaita ilmaan hiljaa. Taustalla soi Pink Floydin Another Brick in the Wall. Biisi vaihtuu Doorsin Light my fireen ja minä juon oluttani kuunnellen Jim Morrisonia. Tunnelma on jotenkin huumaava. Viereisestä pöydästä kuuluu kikatusta ja sieltä kantautuu sieraimiin tuttu, imelä haju.

Savun seasta erotan, että ovi aukeaa ja tuo mukanaan raitista ilmaa ja kaksi miestä. Molemmat näyttävät aika lyhyiltä, toinen on isonenäinen englantilainen ja toinen näyttää italialaiselta gigololta. He ovat ystävyksiä, sen huomaa. Miehet tilaavat juomat ja kävelevät suoraan luoksemme. He kysyvät sopiiko tulla istumaan. Emma antaa luvan, minä puhaltelen vain savurenkaita. Tunnen humaltuvani lisää ja minusta tulee äkkiä riehakas, hiukan liian iloinen. Se ei haittaa, koska koko seurue nauraa ja juttelee kovaan ääneen. Meillä on oikein mukavaa ja kumoamme paljon tuoppeja. Ilma on aivan sakeana sinisestä savusta ja Doorsin biisit vaihtuvat toisiin. Jossain vaiheessa iltaa huomaan miten luontevasti Emma on ajautunut gigolomiehen kainaloon ja syliin.

Hoipertelemme hiukan, kun kävelemme pitkin kaupunkia. Emma nojaa gigoloonsa ja minä englantilaismieheen. Miehet ovat kertoneet olevansa 20 -vuotiaita. Minä olen 15, Emma 14. Olemme tainneet hiukan valehdella minkä ikäisiä olemme. Mutta toisaalta miehet tietävät, että olemme kielikurssilla ja olemme Suomesta. Emme voi olla muuta kuin alaikäisiä. Se ei tunnu haittaavan ketään meistä.

Meillä on vielä aikaa kurssilaisten tapaamiseen, joten suunnistamme rannan läheiseen puistikkoon, joka rajoittuu lehtimetsään. Vielä on valoisaa ja ihanan vihreää. Istuudumme kaikki aika lähekkäin toisiamme ja juttelemme. Pian juttelu vaihtuu suuteluun enkä enää huomaa mitä Emma tekee ja onko hän edes vielä jossain lähellä.

 Mies kertoo nimekseen Nick ja sanoo olevansa neitsyt. Minä luulen hänen valehtelevan ja nauran. Hän loukkaantuu silmin nähden. Vakavoidun ja ihmettelen onko hän oikeasti ja todellakin vielä neitsyt sen ikäisenä. Itse kerron menettäneeni neitsyyteni 13 -vuotiaana. On hänen vuoronsa hämmästellä. Toteamme kulttuureidemme olevan erilaisia ja minä kysyn haluaisiko hän päästä poikuudestaan. Hän punastuu ja nyökkää. Ujokin vielä. Hän kysyy varovasti ikääni ja jää miettimään mahdollisia haittapuolia.

Minä menen ihan lähelle, suutelen hänen suutaan ja niskaansa ja kaulaansa. Kuulen, kun hänen hengityksensä kiihtyy. Kysyn hiljaa lupaa avata hänen housunsa. Hän ei pysty vastaamaan vaan nyökkää taas. Hän riisuu itse paitansa ja minä riisun samalla omani. Hän auttaa rintaliiveissäni ja paljastaa nuoret, kiinteät ja kauniit rintani. Hän koskee niihin todella varovaisesti ja katselee minua vieläkin ikään kuin epäröiden. Näen, että häntä pelottaa. Alan avata hänen vyötään ja otan häneltä housut pois. Vaikka kuulen hänen sydämensä lyönnit ja jännityksen, annan käteni vaeltaa hänen pikkukalsareistaan sisään ja otan hänen englantilaisen kovan, sykkivän elimensä käteeni. Hän ottaa kalsaritkin pois ja minä työnnän hänet varovasti selälleen nurmikolle ja pyydän häntä suutelemaan minua. Olen hänen päällään rinnat paljaana. Siirryn suutelemaan hänen yllättävän miehekästä rintaansa ja lihaksikasta vatsaansa. Kierähdän pois hänen päältään ja riisun omat housuni. Sillä välin hän on avannut silmänsä ja nostanut päätään katsellakseen minua. Hymyilen hänelle ja toivon näyttäväni yhtä kauniilta ja viettelevältä kuin Mimmi aiemmin pubissa. Sanon hänelle, että aion tehdä hänelle nyt jotakin, toivottavasti mukavaa. Ettei hän vain pelästy, kun taas otan kalun käteeni ja suutelen sitä. Maistan, että hän on käynyt suihkussa juuri ennen lähtöään baariin. Hymyilen itsekseni, koska minusta on ihanaa kuulla hänen pienetkin äännähdyksensä ja voihkaisunsa, kun hän haluaa lisää. Häntä ei ole kukaan nainen vielä koskaan aiemmin koskenut sillä tavalla. Minä aioin pitää huolen siitä, että hän muistaisi sen ikuisesti.

Nuolen ja pyöritän hitaasti kieltäni terskan ympäri, esinahkaa pitkin ja otan kullin kunnolla suuhuni ja kädellä juuresta ja varresta kiinni. Kiusoittelen häntä. Imen ja lutkutan rytmikkäästi ja taas hiljennän tahtia ja otan todella varovasti hampailla kiinni, siten ettei satu. Pusuttelen pelkästään huulilla ja sivelen sormilla nivusia ja navan ympäriltä. Nick huokailee ja huomaan, ettei hän kestä enää kauan. Teen kuten olen nähnyt pornoleffoissa tehtävän, mutta kaiken vain paljon hellemmin. Nick nostaa päätään ja on ihan hädissään. Häneltä on tulossa! Mitä nyt, mihin se laitetaan? Ei huolta Nick, anna tulla vaan. Ja hän tulee suuhuni ja minä jään hetkeksi hänen alavatsansa päälle makaamaan hitaasti veltostuva muna suussani. Hän huohottaa ja kuulostaa ihan kuin hän itkisi. Päästän irti ja asetun hänen viereensä nurmikolle makaamaan. Hitaasti hänen sydämensä lakkaa hakkaamasta ja hän alkaa palailla jostain kaukaa.

Emmaa ja italiaanoa ei näy missään. Me istumme ruohikolla puun alla ja naureskelemme. Juttelemme ja suutelemme. Minä tunnen olevani iloinen ja humalassa. Nick on haltioissaan. Päädymme taas suutelemaan ja kierimään pitkin puun alustaa. Paikka on rinteessä ja siinä kierähtää miltei väkisin ja tahtomattaan. Toivomme, ettei kukaan näe meitä, kun päätämme yhtyä. Minä olen ihan liukas ja märkä, koska kiihotuin kovasti tehdessäni suuhoitoa. Yritän laittaa Nickille kondomia, mutta siitä ei tule mitään ja hän joutuu laittamaan sen itse.                                                                                    Enää Nick ei epäröi vaan tulee minuun varovaisesti, mutta voimalla. Minä voihkaisen, koska hänen suonikas vehkeensä tuntuu pohjassa asti. Hän tuntuu siltä kuin olisi tehnyt sitä aina ja kysynkin häneltä huijasiko hän minua. Ei, hän ei ole koskaan ollut naisen kanssa. Minä hihitän, että et ole vieläkään... :) Kierähdämme toisinpäin ja minä istun hänen päällensä. Tykkään istua päällä, kun saan itse ohjata ja määrätä suunnan ja tahdin. Tunnen hänet sisälläni ja hän tuntuu valtavan hyvältä. Olen tiukka ja ihan märkä. Mahlat valuvat hänen vatsalleen. Hän koskee niihin ja nauraa. Lopulta hän ottaa minut takaapäin eikä kestäkään enää kauan kun hän tulee. Enää hän ei sano tulevansa, hän huutaa. Hän pitää käsillään kupeistani kiinni ja karjuu kuin petoeläin. Tunnen hänen sykkivän sisälläni pitkään ja työnnän vielä itseäni häntä vasten. Lysähdämme molemmat maahan kasvoillemme makaamaan. Hengityksen tasaantuminen kestää kauan. Olo on mitä mahtavin. Suutelemme ja meitä naurattaa.

 Kuulemme puheen ja naurun sorinaa rannalta, erotan suomenkielisiä ääniä. Puemme vikkelästi päällemme ja ehdimme juuri ennen kuin kurssilaiset saapuvat lemmenpuumme alle. He ovat etsineet minua ja Emmaa. Minä kikattelen viattoman näköisenä ja sanon, etten tiedä missä Emma on. Muut ovat olleet rannalla jo pidempään ja päättivät lähteä etsimään meitä. Heistä istumapaikkamme näyttää oikein mukavalta ja he päättävät istua seuraamme. Heillä on omia juomia repuissa ja he tarjoavat meillekin. Reppulämmin viini maistuukin oikein hyvältä janottavan sekstailumme jälkeen. Eräs tyttö on humalassa ja menee oksiston alle pissalle. Sieltä hän kompuroi pois housut vielä auki ja kädessä kondomi täynnä spermaa. Hän julistaa kovaan ääneen, että "täällä on nussittu!!" Minä olen jo valmiiksi punainen poskiltani, joten punastumiseni ei onneksi näy. Vilkaisen hymyilevää Nickiä ja vinkkaan hänelle silmää. Yhdyn sitten kiljumaan voi eitä ja hyitä muiden kanssa...

Kommentit

  1. Anonyymi1/2/13 10:29

    Mukava tarina - kiitos siitä.
    Uusia mielenkiinnolla odotellen!
    Lämpimin terveisin Eerik98

    VastaaPoista
  2. Olkaatten hyvät! :)
    Kirjoittaessani mieleen tulee paljon muitakin tarinoita, joiden luulin jo ikuisiksi ajoiksi unohtuneen... Ajalta ennen "välinetestausta". :)

    VastaaPoista
  3. Upea tarina, olen ensi kertaa sivuillasi, mutta en viimeistä! Luin mehevää kuvausta juhannussalko juhlatilassa! Jarmo

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti tähän....

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kylmää maksalaatikkoa takahuoneessa

Uutta suoleen, kun vanha kuolee