Ensimmäinen näytös

Tämä blogi on kypsynyt mielessä pidemmän aikaa ja on vain odotellut sopivaa hetkeä tulla julkaistuksi. Olen osa-aikatöissä eräässä erotiikkaliikkeessä ja siitä sain idean testata apuvälineitä ja raportoida niistä täällä.

Sinkkuna luulisi mahdollisuuksia olevan monia, mutta olen aika tarkka erinäisistä asioista... Näin ollen testaan välineitä joko ihan yksin tai tähän tehtävään valitsemani mieshenkilön kanssa. Kutsun häntä myöhemmin joko nimellä James, J tai J.H. Tai ihan vain pelkästään Mies. :) Hän täyttää tarkat kriteerini ja sopii täydellisesti mieluisaan testailuuni.

Koskapa olemme jo ehtineet hiukan harjoitella ja tutustua toisiimme muutaman vuoden mittaan, jännitys on vähäisempää kuin ventovieraan kanssa olisi. Ei sillä, etteikö aina hiukan jännittäisi.. ja se on toisaalta ihan mukava asia. Pieni puna poskipäissä ja vatsassa kiepsahtelee kivasti aina ennen tapaamista. :)

Olin ajatellut yllättää Jamesin käymällä ostoksilla työpaikallani ja annoinkin hänelle vinkkiä asiasta etukäteen. Kävin perjantaina hankkimassa kaikkien miesten diggaileman Fleshlightin ja uutta Prolonging liukkaria kaveriksi. Sanoinkin, että saatan tällä ostoksella tehdä itseni työttömäksi. :D James selkeästi ilahtui tuliaisista ja tuumasi arvanneensa mikä lahjus on kyseessä. Pyysin häneltä kommenttia "fikkarista" sitten, kun hän on sitä testannut. Tungimme sormet sen sisään ja nyökkäsimme hyväksyvästi, kyllä kyllä... hyvältä tuntuu. Mielenkiinnolla odotan saako lahjani hyväksynnän ja saanko kenties testailla tuotteita tästä lähin ihan vain yksinäni....

Tutkailtuamme uutta lelua joimme hiukan ilolientä ja laitoimme Jenna Jamesonin filmin pyörimään. Ahh, mitä kaunokaisia ihanine muotoineen! Tyttöjen välistä ystävyyttä, kaukana rumimmasta pornosta. Ihan oli ilo katsella.. Pussailua ja juttelua... Hän oli kaivanut ihanan, maailman parhaan Bunnyn esille, jonka kanssa meillä oli varsin ihana ja antoisa hetki muutama kesä sitten. Sain sen ja J:n avulla ehkäpä yhden maailman voimakkaimmista ja ihanimmista orgasmeista ikinä!
Bunny on vaaleanpunainen, pehmeä jellymäinen olento, johon kiinnitetään piuha ja sitä käytetään helposti yhdellä kädellä piuhan toisessa päässä olevalla kaukosäätimellä. Siinä on penisrengas ja se värisee kauttaaltaan, tuottaen nautintoa sekä miehelle että naiselle yhdynnän aikana. Vastustamaton vekotin!

Sanoin, että jätetään Bunny myöhemmäksi ja nappasin pöydältä J:lle aiemmin lähettämäni käsiraudat ja pyysin häntä menemään selälleen sängylle. Kiinnitin käsiraudat ja laitoin hänelle silmämaskin, jottei hän näe puuhiani ja voi rauhassa keskittyä vaikkapa fantasioimaan Jennasta. Otin mansikanmakuista liukkaria toiseen käteeni, tartuin varteen ja aloin maistelemaan saunapuhdasta ihanuutta... Toisella kädellä hyväilin kiveksiä ja välilihaa. Välillä nousin suutelemaan vatsaa, rintoja ja suuta.. Jatkoin suuhoitoa ja itseni alkoi tehdä hirveästi mieli. Nousin ja kysyin lupaa nousta päälle. Hetken aikaa keinuttuani ja annettuani taas yhden erilaisen tuntuman miehelle päätin jatkaa suulla ja käsillä vartalon ja kullin hyväilyä.

Jossain vaiheessa huomasin, että sytyttämäni vaniljakynttilä oli jo sulanut tarpeeksi. Tähänkin asiaan kysyin ensin luvan, ja kaadoin varovasti kuumaa lientä odottavalle iholle. Kynttilä on seksikaupasta ostettu ja sen sulaa vahaa voi käyttää hieromiseen. Mahtava keksintö! :) Tämä kyseinen kynttilä jäi lopulta hieman vahamaiseksi kalvoksi iholle, mitä taas aiemmin käyttämäni Exotic Fruits ei tehnyt. Se suli kokonaan ihoon ja teki siitä entistä pehmeämmän. James tykkäsi ja siitäkös minä pidin! Sanoin hänelle, että minusta tuntuu, että olen syntynyt tätä varten. ;-)

Hierottuani ja suudeltuani ylävartaloa keskityin taas enemmän nivusiin, sisäreisiin, välilihaan, kiveksiin ja penikseen. Otin yhden uuden välineen avuksi ja samalla kun hitain liikkein liikutin suutani edestakaisin, imin, nuolin ja näykin, sivelin maalipensselillä kaikkea mihin vain yletin. Käytin jäykähkökarvaista, muutaman sentin leveää tasoituspensseliä, jota olin käyttänyt töissäni ja saanut ahaa-elämyksen uusista käyttömahdollisuuksista. :D En kertonut Jamesille mitä käytin eikä hän halunnut tietää. Hän halusi vain nauttia, raudoissa ja silmät kiinni....

Viimeisenä välineenä käytin kaksipäistä, u:n muotoista lilaa, jäykkää ja suonikasta dildoa, tai oikeastaan sen pienempää päätä. Reilusti vain mansikkaliukkaria käteen ja hieroin sitä anusaukon suulla hetken rentouttaakseni samalla alueen lihaksia ja pyysin myös J:tä rentoutumaan. Hän osasikin mainiosti rentoutua, mikä helpotti suuresti dildon sisään työntämistä. Tein sen mahdollisimman varovasti ja totesin jossain vaiheessa, etten ihmettele miksi miehillä on joskus asiassa vaikeuksia. Ei ollutkaan ihan helppoa pitää liukkaasta dildosta kiinni ja yrittää saada sellainen tuntuma, että rytmi ja liike olisi oikeanlainen, ei liian nopea, ei liian hidas eikä vahingossa liian syvä. Aika lailla oli arpapeliä tämä kokeilu, sillä en ollut tällaista ennen tehnyt. Minun oli otettava lakana tai jokin muu käteeni, jotta sain dildosta kunnolla kiinni. En halunnut sen lipsahtavan yhtäkkiä ja satuttavan miestä. Kun sain omasta mielestäni homman toimimaan, jatkoin toisella kädellä dildolla leikkimistä, toisella kädellä pidin varresta kiinni ja jatkoin entistä paljon rytmikkäämpää suihinottoa... laukeamiseen asti...

Itse nautin kaikesta ja mitä ilmeisimmin myös JayHey. =) Jäin yöksi, mutten saanut nukuttua kuin pienissä pätkissä ja kun James heräsi neljän jälkeen ja nousi ylös, minä pomppasin pystyyn ja ilmoitin lähteväni samalla heräämisellä. Kävin pussaamassa häntä vielä, puin pimeässä, hiivin rappuun ja soitin taksin. Pakkasta oli todella reippaasti, muuten olisin kävellyt kotiin. Taksikuski sattuikin olemaan vanha lapsuuden tuttuni ja meillä oli oikein mukava juttutuokio. Hän ihmetteli kun en ollut humalassa, kellokin oli jo puoli viisi yöllä. Kerroin hänelle käyneeni hieman harrastamassa seksiä kaverin luona....

Seuraavaa "sessiokutsua" odotellessa.... ;-)

Kommentit

  1. Toista näytöstä odotellessa ;)

    VastaaPoista
  2. Hei Luolanainen!
    Kivasti kirjoitettu mielenkiintoinen tarina.
    -Eerik98

    VastaaPoista
  3. Kiitos Eerik98! Kyseinen tarina on tosi, mutta aion kyllä kehitellä tänne jotain päästänikin. Saattaahan olla, että on tulossa toinen "kuiva vuosi" peräkkäin.. ;-)

    P.S. Toivottavasti tuo "98" nimimerkissäsi ei tarkoita syntymävuotta... Blogi on tarkoitettu lähinnä täysi-ikäisille. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti tähän....

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kylmää maksalaatikkoa takahuoneessa

English guy Nick ja kielikurssi kauniilla saarella

Uutta suoleen, kun vanha kuolee